12 січ. 2016 р.

Тест по створенню повідомлень в даному блозі!


Привіт Всім хто завітав до мого блогу! Це знову я :)))

За два дні я трішки облагородив свій блог, рівно на стільки на скільки вистачило моїх пізнань… попри те, що їх трішки менше ніж мало… :(
ні краще так… зробив все на, що був здатен ;)

Перед тим, як я вирішив розмістити ще одне повідомлення в своєму блозі я хотів спробувати, як воно додавати відео… . Проте після недовгих роздумів вирішив цього не робити. Сьогодні я ще трішки попрацюю з текстом. А саме повідаю Вам невелику розповідь з власного життя.

І так розпочнемо!


HoMM3Це трапилося на 3 курсі Кіровоградського кібернетико технічного коледжу скорочено ККТК. Двоє моїх однокурсників підсадили мене на одну браузерну Он-лайн гру: Герої війнти та грошей, якщо бути ще точнішим один підсадив нас двох. Юрко повернувшись після зимових канікул показав мені та Дімі ігровий Інтернет-продукт (подробиці приховані туманом пам’яті), який нам теж сподобався. Як він може не сподобатися оскільки важко знайти ігроманів (геймерів) старше 30 років, що не грали у відеогру жанру покрокова стратегія на тематику фентезі. Розроблену компанією New World Computing як третя гра із серії Герої Меча та Магії та видана компанією 3DO 22 лютого 1999 для ОС Windows та Mac OS. Для операційних систем на основі Linux гру було випущено в 2000-му році компанією Loki Software.

Так ось Герої війни та грошей, Lords of War and Money, HeroesWM.Ru – це популярна браузерна гра, створена фанатами фентезі й пригод. Гра запускається лише з сайту гри й не має клієнтського ПЗ, працює на всіх браузерах, що підтримують Flash-анімацію, яка дозволяє створити барвисті бої без установки на ваш комп'ютер будь-яких додаткових додатків. Завдяки цьому вимоги до потужності комп'ютера і швидкості Інтернет-з'єднання мінімальні. Користувачів модемних і gprs-підключень також порадує і той факт, що гра споживає невеликий трафік.

Основними перевагами гри є її доступність і безкоштовність. Звичайно є можливість вкладувати в гру реальні гроші за, які купуються діаманти. Все це відбувається під лозунгом: «Допомога проекту», яка є абсолютно добровільною. Отримані кошти, як переконує адміністрація проекту будуть вкладені в розвиток ігрового світу, оплату серверів, трафіку, реклами, роботи дизайнерів, художників і програмістів. Обмін відбувається за курсом 1 діамант за кожні перераховані 27 російських рублів.

Діаманти можуть бути обміняні на золото або можуть бути використані для отримання додаткових можливостей: відбудова замку на ранніх рівнях; купівля ліцензій мисливця; вступ в гільдію злодіїв, не маючи запрошення. Також за кожні 10 діамантів видається  будь-якому герою безкоштовно, як бонус одноразово Скринька з подарунком, яка також може бути придбаний в магазині артефактів. Доречі вміст якої невідомо. У ній можна знайти все що завгодно, від елементів гільдії найманців і балів уміння фракції до унікальних артефактів з кращих комплектів Імперії.

Бойова модель гри нагадує шахи, кожний юніт має власні характеристики й анімацію. Загальну уяву про бої в грі можна одержати, провівши пробний бій, реєстрація для цього не обов'язкова.

Онлайн гра "Герої війни і грошей" побачила світ у березні 2007 року.

Гравець розвиваючи свого персонажа може брати участь в одиночних, групових, а віднедавна - навіть у кланових сутичках! Для любителів стратегій і економіки адміністрація проекту підготувала велику економічну модель. Відпочиваючи в перервах між поєдинками або повністю присвятивши себе ремеслу торговця (як правило на ігровому слегну бариги), в ігровому процесі є можливість добувати і переробляти десятки видів сировинних ресурсів, виробляти і продавати сотні артефактів.

Також досить цікавим є той факт, що дана браузерна гра підтримується на мобільних пристроях та інших гаджетах, які здатні підтримувати Flash-анімації на них. А саме проведення боїв на мобільних телефонах і планшетах.

Можна ще досить довго обговорювати і розповідати про даний проект...

І так ближче до суті статті.

Десь в січні місяці 2010 року (як же давно це було), Юрій попросив мене створити легенду для його нещодавно створеного клану, який як він сказав: «… створив для друзів…».

Я підійшов до цього з неприхованим ентузіазмом і за один вечір народив чудову розповідь про темного ельфа Дріззта та його кращого друга та супутницю по життю магічну чорну пантеру Гвенвівар. Звичайно я не сам придумав дану розповідь :) Трішки погуглив я натрапив на чудового, як мені здалося книжкового персонажа: Дріззт До'Урден (Drizzt Do'urden) - темний ельф (дроу), слідопит і воїн, головний персонаж книг Роберта Сальваторе та комп'ютерних рольових ігор по всесвіту Forgotten Realms. У російськомовному перекладі видавництва «Максима», героя називають Дзірт, оскільки видавці визнали, що Дріззт звучить неблагозвучно на російській мові.

Дріззт До'Урден Эльф-дроу
Дриззт сражается с сородичами.
Фрагмент обложки Тодда Локвуда
к «Нашествию Тьмы»
Дріззт До'Урден вперше з'явився в першій же книзі Сальваторе, ставши одним з головних героїв трилогії «Долина Крижаного Вітру». Пізніше про цього персонажа був написаний багатотомний цикл, включаючи трилогію-приквел про його юність.

Дріззт був придуманий для першої книги Роберта, «Осколок Кристала» (1988). За попереднім планом, головним героєм книги повинен був стати варвар Вульфгар, проте редактор TSR Мері Кірхофф зажадала від Сальваторе придумати йому незвичайного супутника. Захоплений зненацька, Сальваторе прямо в кабінеті редактора придумав ім'я - Drizzt, і спільні риси - дроу-слідопит. Надалі, Роберт відточив образ Дріззта, надавши йому деякі риси свого улюбленого кіногероя - Зорро.

Дріззт - улюблений персонаж Сальваторе і його читачів, і часто очолює рейтинги та опитування, присвячені персонажам Forgotten Realms, і фентезі в цілому - так, журнал «Світ Фантастики» помістив темного ельфа на друге місце серед головних героїв фентезі за всю історію, відразу після Фродо Беггінса. За словами Роберта, Дріззт багато в чому є втіленням того, яким він сам хотів би бути. Якби по книгах про темних ельфів знімали фільми, він хотів би бачити в головній ролі Антоніо Бандераса або Орландо Блума.

І так пропоную до вашої уваги створену мною і за співавторством Раберта Сальваторе: «Легенда клана «Shady World»:

Легенда клана «Shady World»


Дриззт последний ребёнок Мэлис и оружейника Закнафейна. Как третий сын в семье, по традиции он должен был быть принесен в жертву богине Ллос, но в день его рождения погиб старший сын дома, и это сочли жертвоприношением. Воспитанием юного Дриззт занималась его сестра Вирна. С самого детства младший сын проявлял несвойственные темному эльфу милосердие и непослушание старшим, а также невероятную ловкость. Благодаря тренировкам у своего отца, стал отличным фехтовальщиком. Но жестокие обычаи темных эльфов оттолкнули его, и он решил бежать из города. Дриззт хотел уговорить отца последовать за ним, но не успел, ибо Мэлис принесла Закнафейна в жертву Ллос.

На протяжении многих лет Дриззт скитался по Подземью, где его единственной спутницей была магическая пантера Гвенвивар (Гвенвивар - это магическая черная пантера, вызываемая из Астрального Плана из ониксовой статуэтки. В материальном плане Гвевивар достигает 3 метра в длину, по крайней мере, с мускулистыми плечами, с высокой грудью как у высокого человека. С эльфийского «Гвевивар» означает «тень»). Она попала в руки Дзирта после того, когда тот убегал от своих кровожадных сородичей-темных эльфов, при этом по дороге он встретил Мазоя который вызвал Гвенвивар, однако пантера отказалась причинять вред Дриззту, так как она сдружилась с ним во время его обучения в Академии. Вместо этого, она перешла на сторону Дриззта и атаковала Мазоя. Таким образом Гвенививар стала спутницей темного эльфа-отступника.

Одиночество плохо сказалось на его психике, он неоднократно впадал в состояние берсерка. Позднее Дриззт стал спутником глубинного гнома Белвара Диссенгальпа. Но обнаружив, что родичи все ещё охотятся за ним, покинул Подземье и вышел на поверхность земли.

Изгнанник своего жестокого и подлого народа, живущого глубоко под землей. Отказавшись от кровавого культа паучьей богини Ллос, он ушёл на Поверхность, где странствовал в поисках нового дома. На Поверхности тёмного эльфа постоянно преследовали и пытались убить люди, считавшие его опасным. Некоторое время Дриззт прожил в роще слепого следопыта Монтолио, который научил его жизни на Поверхности. После смерти Монтолио, Дриззт перебрался в Долину волков, где он нашел верных друзей с которыми создал клан «Shady World» который и стал его новым домом.

Дриззт не использует Гвенвивар во зло, так как это вызывает эмоциональный ущерб. Он вызывает Гвенвивар как можно чаще, чтобы она помогала ему в борьбе с одиночеством, и в бою. Его товарищи часто с подозрением относятся к Гвенвивар, хотя они в конечном счёте уважают Гвенвивар как представителя команды.

*   *   *

Якщо хоч хтось дістався цієї строчки значить я не дарма витратив купу часу тицявши пальцями по клавіатурі! І на завершення статті хочу повідомити, що все було би добре, якби Юра з часом не видалив зі сторінки клану вищезгадану розповідь :( замінивши її на банальну фразу наступного змісту: "Просто клан, для друзів... :)".

Немає коментарів:

Дописати коментар